ad kumova slama daruvarI ove godine od 18. do 27. ožujka Astronomsko društvo Kumova slama iz Daruvara organizira Deset dana astronomije -  Daruvar 2011. sa izložbom astrofotografije pod nazivom Tko se boji mraka još???.

 

Izložba je zamišljena tako da svi autori koji se bave astrofotografijom izaberu dva tri rada po vlastitom izboru koji će biti zloženi u prostorijama galerije, te drugu izložbu za početnike u astrofotografiji (učenike za koji mogu dostaviti svoje radove do 12. ožujka 2011.) na temu fotografije noćnog neba ili Mjeseca uklopljenog u neku zemaljsku panoramu bilo kojom tehnikom (klasičnu noćnu fotografiju bilo čime - amaterskim ili profesionalnim fotoaparatom pa i mobitelom). Žiri će odabrati tridesetak radova koji će biti izloženi, a na završnom Star partyju 26. ožujka 2011. biti će proglašna i nagrađena najbolja tri rada.
Astronomsko društvo Kumova slama poziva sve zainteresirane da se uključe svojim radovima, ali i sve astronome da se pridruže na Star partyju koji će se održati u Daruvaru u subotu 26. ožujka 2011.

tajnik A.d. Kumova slama

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt broj: 098/240-214

Facebook @astronomskisavez